Acasa ->  Evenimente ->  Proiect ICT-SUSTOUR

 Proiectul European ICT-SUSTOUR

English 

 

  ICT-SUSTOUR (http://www.ictsustour.com) este unul dintre proiectele selectionate in 2004 de catre Comisia Europeana in cadrul Programului Socrate - Minerva Action. Acest proiect a incercat sa uneasca concepte precum: Comunicare prin Tehnologia Informatiei, dezvoltare durabila, turism si educatie.

  Proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani: de la 1 octombrie 2004 pana la 30 septembrie 2006. Pentru a se aplica acest proiect, a fost creat un parteneriat care a reunit 6 organizatii din 4 tari europene: Spania, Finlanda, Portugalia si Romania, iar Centrul de Formare Florida - Spania este organizatia coordonatoare.

  Din Romania, singura organizatie selectionata a fost Asociatia Romana pentru Cazare si Turism Ecologic - "Bed and Breakfast" (A.R.C.T.E. B&B).

  Principalul obiectiv al proiectului este de a sustine inovatia si instrumentele Tehnologiei Informationale si Comunicationale, precum si resursele pentru educatie, care sa faciliteze integrarea activitatilor si actiunile care vizeaza mediul inconjurator si studiile de dezvoltare durabila in turism.

  O prezentare succinta a participarii A.R.C.T.E. B&B la proiectul ICT-SUSTOUR intitulat "Dezvoltare Durabila in Turism prin Tehnologia Informationala si Comunicationala in Educatie" (proiect 116696-CP-1-2004-1-ES-MINERVA-M) o puteti urmari aici.
Pliant Proiect ICT_SUSTOUR


Prezentare Proiect
ARCTE - B&B
ICT_SUSTOUR

Formular solicitare informaţii turişti Chestionar evaluare satisfacţie turişti Formular apreciere servicii locaţii B&B

  Eşti acasă, oriunde vei călători! Sus  
 
© ARCTE B&B 2007     Web Design: SmartNet Software
Site Map