Acasă ->  Ştiri ->  24.06.2007

24.06.2007 - ARCTE B&B invitata la a 3-a īntālnire MASTERPLAN TURISM

English 

 

A 3-a întâlnire a Comitetului de Evaluare a Master Planului de dezvoltare a turismului românesc va avea loc in data de 27 iunie 2007 la Bucuresti, Hotel Crowne Plaza, si va fi organizata de Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL) - Directia Generala Dezvoltare si Relatii Internationale (DGDRI).

Programul întâlnirii va include o informare generala, lucrul pe sectiuni si prezentarea concluziilor în plen. La acest eveniment, A.R.C.T.E B&B va participa in calitate de invitat, facand parte din grupul de reprezentanti ai diferitelor organizatii cu activitate in domeniul turismului.

In scrisoarea transmisa ARCTE B&B de catre Dl. Octavian Arsene, Director General DGDRI - MIMMCTPL, se mentioneaza:

"Va prezentam īn documentele atasate Concluziile principale ale Master Planului pentru Dezvoltarea Turismului National (document de lucru), elaborate de catre Comitetul de Evaluare.

Master Planul īn varianta finala va fi un document mult mai amplu si mai detaliat si nu va fi finalizat pāna la mijlocul lunii iulie. Concluziile principale ofera o imagine generala a abordarii adoptate īn cadrul Master Planului, precum si principalele concluzii si recomandari ale acestuia. Acesta īsi propune sa faciliteze conlucrarea si sa īncurajeze īntelegerea sa de catre publicul larg. Versiunea completa a Master Planului va oferi detalii suplimentare acolo unde este necesar.

Īn anexa Concluziilor principale si ca parte din acestea este inclus Planul de Actiune, care prezinta toate actiunile recomandate īn Master Plan.

Multumim pentru interesul acordat acestui document de importanta nationala!"


Agenda de lucru ce se va prezenta la aceasta a treia sedinta:

Nota A.R.C.T.E. B&B:

Dupa sedinta de lucru din data de 27.06.2007 va vom transmite comentariile mai importante prezentate pe marginea acestor materiale.


Formular solicitare informaţii turişti Chestionar evaluare satisfacţie turişti Formular apreciere servicii locaţii B&B

  Eşti acasă, oriunde vei călători! Sus  
 
© ARCTE B&B 2007     Web Design: SmartNet Software
Site Map