Acasă ->  Ştiri ->  21.08.2007 English 

21.08.2007 - In cadrul Programului de Promovare Video A.R.C.T.E. B&B, vă propunem Itinerariul de vacanţă "Călător în Ţara Sibiului".

In perioada 24-28 august 2007, ARCTE B&B organizeaza o vizita in judetele Sibiu, Valcea si Arges, cu scopul editarii unui material audio-video itinerant. Aceasta actiune face parte din PROGRAMUL DE PROMOVARE VIDEO care are ca scop printre altele promovarea zonelor si locatiilor pilot din Reteaua Nationala Turistica ARCTE B&B si eforturile autoritatilor locale de a dezvolta turismul din zona in mod durabil si ecologic.

* Prezentarea Itinerariului de vacanta.

Echipa de filmare A.R.C.T.E. B&B va intra in dialog cu autoritatile locale, administratorii de pensiuni si partenerii asociatiei pentru a sublinia aspecte relevante pentru turismul romanesc. Discutiile vor aduce mai aproape de colaboratorii nostri Programul de Promovare Video si Programul de Promovare a Etichetei Ecologice.

Va invitam sa participati in calitate de PARTENER DE EVENIMENT alaturi de organizatori la aceasta actiune ce isi propune sa scoata in evidenta impactul strategiei de dezvoltare durabila zonala si preocuparile autoritatilor locale pentru punerea in valoare a elementelor de interculturalitate.

* Invitatia de participare la eveniment.

Suntem dornici sa aflam opinia dumneavoastra referitor la organizarea acestui eveniment, astfel incat:

 • sa crestem relevanta activitatilor organizate in cadrul acestui Program
 • sa imbunatatim tematica si modul de prezentare
 • sa eliminam deficientele / desincronizarile aparute pe parcurs.

  Deasemeni, rugam partenerii de eveniment sa ne acorde 5 minute pentru completarea urmatorului chestionar de eveniment:

  * Chestionar de evaluare a evenimentului.

  Va rugam sa formulati si transmite opiniile dumneavoastra la sediul ARCTE B&B, prin fax sau e-mail, opinii ce vor fi integrate in Programul de Promovare a zonei in care activati.

  Va asiguram ca raspunsul dumneavoastra este deosebit de important atat pentru noi cat si pentru alti actori de pe piata turistica, urmand a va informa periodic despre actiunile derulate de noi.

  Va multumim pentru sprijinul acordat!


 • Formular solicitare informaţii turişti Chestionar evaluare satisfacţie turişti Formular apreciere servicii locaţii B&B

    Eşti acasă, oriunde vei călători! Sus  
   
  © ARCTE B&B 2007     Web Design: SmartNet Software
  Site Map